070-4830203

Kurser inom Microsofts Office,  Google Workspace & Digitalisering inom fastighetsbranschen
Online eller på plats - Du väljer

Vårt kursutbud

Microsofts Office

Microsofts Office

Här kan du välja både grund och fortsättningskurser inom Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Vi anpassar kurserna  efter ditt behov.

Teams

Teams

Kursen för dig som vill komma igång med Teams och förstå hur du bästa hanterar appen för bästa kommunikation för din organisation.

Office 365

Office 365

I den här kursen, går vi igenom på användarnivå dom vanligaste apparna som används i en organisation, såsom OneDrive, Planner, Word online. skrivbordsvyn i O365.

Digitalisering inom fastighetsbranschen

Digitalisering inom fastighetsbranschen

I den här föreläsningen kommer du att få  nya kunskaper och insikter,  vid införande   av digital fastighetsautomation, utifrån FN:S globala mål. Du får konkreta handfasta tips på vad du bör tänka på, vid införande av digital fastighetsautomation och en nulägesanalys på vad du befinner dig idag i er digitaliseringsresa.

Google Workspace

Google Workspace

Google Workspace (tidigare G Suite) samlar smidigt och säkert meddelanden, möten, dokument och uppgifter. Allt samlat i dina dator, platta eller mobil.

Vi lär dig hur du kan arbeta effektivare och smartare med nya Google Workspace

Ledarskap

Ledarskap

Det är skillnad på att vara chef och ledare. En förutsättning för att kunna leda andra är att du känner dig själv.  I den här kursen får du lära dig mer om ditt egna ledarskap och hur du kan utveckla dig själv för att leda andra 

Kontakta oss för dina utbildningsbehov

Lämna ett meddelande här nedanför och beskriv vilken kurs som intresserad dig.
Företag Namn E-post Telefon Välk kurs Meddelande Skicka in