070-4830203

Recruitbyme - Din Konsult & Rekryteringspartner För Kompetent Personal.

Recruitbyme startades 2021 av Mats Andersson, som har lång och bred erfarenhet inom områdena rekrytering, utbildning och digitalisering.
Vårt mål är att bli den självklara partnern till våra kunder, oavsett om det gäller att få hjälp med att hitta kompetent personal, eller att få hjälp med kompetensutvecklingsinsatser inom Microsoft Office 365, samt att vara en digitaliseringspartner när det gäller införandet av Microsoft Office 365 i företag och organisationer.

Med över 20 års erfarenhet inom ovanstående områden vet vi vad som krävs för att göra kunder nöjda. Genom att se till att leverera med hög kvalité och hög service i alla våra kunduppdrag, håller vi vad vi lovar. Kvalité, kunnande och service är viktiga byggstenar i allt det vi gör.

Från och med maj månad 2022 ingår vi som business partner till EPSN Workforce; ett globlat nätverk som brinner för rekrytering och att hjälpa företag i processen med matchning av kandidater med rätt kompetens som behövs för arbetsuppgiften.

   
Välkommen att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig med dina utmaningar.
Din rekryteringspartner

Stronger together.

We are proud to partner with the EPSN Workforce Group

EPSN is a global network of recruitment specialists and agencies who share a common goal - matching talent with opportunity, across the world.

As a partner of the EPSN Network, we gain value through improved speed, reach and capacity, resulting in a more efficient and effective service to our valuable clients:

- Access to a wider talent pool, both passive and active candidates, worldwide.
- Access to the latest industry and country intel.
- Opportunity to enter and grow into new markets.
- Opportunity to connect with new clients via introductions.
- Gain wider reach and presence through EPSN’s impressive digital footprint.

We are proud to be an EPSN Partner and offer our clients the best possible recruitment services and solutions to reach business goals faster.

EPSN Workforce

Referenser


Verama
Verama
Nordlo
Nordlo
Ackebrink
Ackebrink
Tietoevry
Tietoevry